EMMA

DARA

MÁXIMO

FLOQUET

Emma és una gata adulta que va venir a parar al refugi acabada de parir. Té por per les males experiències que ha sofert. No podem donar-la en adopció perquè no es deixa agafar i tem als humans.

Dara és una gata que va ser rescatada d'una colònia. Té molta por perquè ha viscut al carrer i no confia en els humans. No és apta per adopció, però viu tranquila i feliç en el nostre refugi.

 

Màximo és un gat de carrer, rescatat d'una colònia. No és apte per a adopció per la por que sent als humans que li han demostrat la seva maldat. Al refugi es comporta bé, tranquil i sobretot, protegit d'abusos i maltractaments.

Floquet és un altre dels nostres gats del refugi, comparteix la mateixa història dels altres. No és apte per a adopció per la por que sent quan intentem tocar-lo.

Apadrina-la per 5 euros al mes.

Apadrina-la per 5 euros al mes.

Apadrina'l per 5 euros al mes.

Apadrina'l per 5 euros al mes.

KALI

RUBIO

LULA

 

Kali és germana de Dara, igual que ella, no confia en els humans i no es deixa tocar, per això no és apta per adopció.

Rubio és un gat d'una colònia, tenia la boca tan malament que van haver de treure-li les dents. No és apte per a adopció perquè necessita cures molt específics.

Lula és una gata rescatada d'una colònia. Té una por impressionant als humans, no sabem que experiències ha tingut, però la seva por demostra que no han estat gens bones.

 

Apadrina-la per 5 euros al mes.

Apadrina'l per 5 euros al mes.

Apadrina-la per 5 euros al mes.

 

Per apadrinar has d'ingressar al nostre compte de Caixabank ES36 2100 0162 2102 0030 0844 col·locant en concepte: Padri i el nom del gatet.

 

O també enviant un email a adopta@geligats.com

 

 

contador de visitas